S-a rasturnat cu motocicleta in santul de pe marginea drumului


Intră acum și în grupul de

Un barbat a ajuns la spital cu multiple traumatisme dupa ce din cauza vitezei s-a rasturnat într-un sant. Potrivit IPJ Suceava, luni, în jurul orelor 21.35, pe DN 2 strada Alexandru cel Bun din orasul Siret, B. Cristi, în vârsta de 31 ani, localnic, posesor al permisului de conducere categoriile „A, B” din 1995, în timp ce conducea motocicleta marca Honda, datorita neadaptarii vitezei la conditiile de drum, într-o curba la dreapta a pierdut controlul asupra directiei de mers, parasind carosabilul, dupa care s-a rasturnat în santul de pe marginea din partea stânga a drumului, în directia sa de mers.

Barbatul a fost transportat la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul: ,,traumatism coloana lombara, contuzie si plaga genunchi drept, contuzie gamba stânga si contuzie coloana cervicala”, necesitând pentru vindecare circa 20-25 zile îngrijiri medicale.

Conducatorul motocicletei purta casca de protectie si datorita starii în care se afla, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însa i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de