Hotararile CL Suceava privind constructiile din municipiul resedinta de judet, sub lupa prefectului Baisanu


Intră acum și în grupul de

Dupa ce în ultima sedinta de Consiliu Local Suceava, deliberativul a aprobat toate solicitarile posibile si imposibile de constructii pe raza municipiului resedinta de judet, prefectul judetului Suceava, Alexandru Stefan Baisanu, a anuntat municipalitatea suceveana ca va analiza fiecare hotarâre în parte adoptata în sedinta. Prefectul Baisanu a spus marti, într-o conferinta de presa, ca a fost „cutremurat de avalansa de hotarâri” trimise de Primaria Suceava pentru a primi avizul de legalitate. În opinia prefectului, aceasta avalansa nu face decât sa confirme banuiala ca „Ion Lungu s-a hotarât sa faca varza municipiul Suceava prin constructii care pâna acum nu considera ca ar fi fost necesare”, motiv pentru care este hotarât sa analizeze fiecare decizie în parte a CL Suceava pentru a verifica daca a fost adoptata conform legilor în vigoare.  

Stefan Baisanu a comparat situatia din luna august 2008 cu situatia din anii trecuti ai mandatului lui Ion Lungu si considera ca „pentru Ion Lungu, a început boeria, pentru ca vad ca da drumul tuturor cererilor de construire care timp de patru ani au stat blocate la Primaria Suceava”.

„Voi discuta cu juristii din Prefectura si acolo unde sunt probleme, vom trimite hotarârile înapoi la Primarie”, a afirmat prefectul Baisanu. 


Intră acum și în grupul de