Casa din Frasin, facuta scrum de un scurtcircuit electric


Intră acum și în grupul de

Pagube de 150.000 lei (1,5 miliarde de lei vechi) au rezultat în urma unui incendiu ce a avut loc marti, în orasul Frasin. Noaptea, la ora 01:19, a fost anuntat incendiul, iar Garda de Interventie Gura Humorului, Detasamentul de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreuna cu Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Frasin s-au deplasat cu patru autospeciale pentru localizarea si stingerea focului izbucnit la gospodaria lui Vasile D., din localitatea Frasin.

Când autospecialele de pompieri au ajuns la fata locului, ardea acoperisul casei de locuit, un adapost de animale si acoperisul bucatariei, existând pericolul de propagare la 2 gospodarii învecinate.

Incendiul a fost lichidat la ora 06.45, flacarile distrugând acoperisul casei de locuit pe o suprafata de 80 mp, adapostul de animale pe o suprafata de 120 mp, acoperisul bucatariei pe o suprafata de 40 mp si cca 10 t furaje.

Pagubele au fost estimate în prima faza de proprietar la cca 150.000 lei  

Primele cercetari au indicat ca incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs de un conductor electric neizolat corespunzator fata de materialele combustibile.

Pompierii au salvat mobilierul, aparatura electrocasnica si doua gospodarii învecinate, în valoare de cca 300.000 lei.


Intră acum și în grupul de