Tanar de 18 ani, gasit inecat in iazul de acumulare de la Antilesti


Intră acum și în grupul de

Un tânar de 18 ani a fost gasit plutind fara viata pe apa unui iaz de acumulare de la Antilesti- Preutesti. M. T. era plecat de mai mult timp de acasa si obisnuia sa munceasca pe la stânele din zona, asa ca nimeni nu stie cu exactitate de cât timp s-a înecat.

Corpul neînsufletit a fost vazut plutind pe apa iazului de un localnic care trecea prin zona. Speriat, omul a sunat de urgenta la 112, sperând ca se mai poate face ceva.

Imediat, la fata locului s-a deplasat o echipa de pompieri. Este vorba despre Detasamentul de Pompieri Falticeni, care a intervenit cu o autospeciala, o barca pneumatica si un echipaj SMURD.

Din pacate, acestia nu au putut decât sa aduca trupul  baiatului la mal.

Initial, nu s-a cunoscut identitatea baiatului si se credea ca e vorba despre un baiat de 14-15 ani.

Ulterior politistii au aflat ca este vorba despre un tânar bolnav din sat.

Având înca 12 frati acasa, acesta obisnuia sa plece adeseori de la domiciliu si sa ajute la stânele din zona.  

Nimeni nu s-a îngrijorat nici ultima data când a plecat, mai ales ca era major, iar parintii stiau ca avea sa se întoarca.

Din primele cercetari, se pare ca dupa o zi de munca, baiatul a vrut sa se racoreasca, s-a dezbracat de haine si s-a aruncat în apa iazului de acumulare din zona, dar nu a mai iesit.

Nimeni nu poate spune cu siguranta când s-a înecat victima, dar se crede ca tânarul a stat mai multe zile pe fundul iazului, deoarece corpul acestuia este deja în usoara stare de putrefactie.­

­ 


Intră acum și în grupul de