A lovit o masina in timp ce dorea sa intre in curte


Intră acum și în grupul de

Nu s-a asigurat când a vrut sa intre cu spatele în curtea sa si a dat cu masina peste un alt autoturism, lovind grav soferul acestuia. Potrivit IPJ Suceava, marti, în jurul orelor 23.10, pe D.J. 178 A în interiorul localitatii Todiresti, J. Vasile, în vârsta de 40 ani, localnic, ce poseda permis de conducere pentru categoria B din anul 2003,  în timp ce conducea autoturismul Dacia 1310, nu s-a asigurat corespunzator la efectuarea manevrei de mers înapoi pentru a intra în curtea locuintei sale si a intrat în coliziune cu autoturismul marca „BMW” condus de S. Ion, în vârsta de 19 ani, din localitate.

Soferul masinii lovite a fost grav ranit, având nevoie de 35-45 zile îngrijiri medicale, iar J. Vasile are nevoie de 17 – 20 zile îngrijiri medicale.

Conducatorii auto purtau centura de siguranta, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru S. Ion si 0,61 mg/l  alcool pur în aerul expirat pentru J. Vasile, dupa care li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.      


Intră acum și în grupul de