Două femei rănite după ce un microbuz s-a răsturnat în „curba morții ”din Prisaca Dornei


Intră acum și în grupul de

Două femei au fost rănite, sâmbătă, după ce un microbuz în care se aflau s-a răsturnat pe marginea DN 17 în localitatea Prisaca Dornei, în aceeași zonă în care s-au produs mai multe accidente tragice, așa numita „curbă a morții”.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, un microbuz în care se aflau șase persoane s-a răsturnat în afara drumului DN 17 în localitatea Prisaca Dornei, intrând în grădina unei case.

El a menționat că două femei din microbuz au fost transportate la Spitalul din Câmpulung Moldovenenesc pentru îngrijiri medicale.

Găleată a spus că accidentul s-a produs în aceeași curbă unde s-au produs mai multe astfel de evenimente, la dor câțiva metri de troița ridicată acolo.

La acest eveniment au intervenit o autospecială pentru descarcerare, două ambulanțe SMURD și trei echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

În ”curba morții” de pe DN 17, în interiorul localității Prisaca Dornei, și-au pierdut viața șapte persoane, în două accidente rutiere grave.

În zonă au fost montate panouri cu avertizări pentru ca șoferii să reducă viteza.

Grav accident in localitatea Vama dupa ce un TIR incarcat cu cherestea s-a rasturnat

VIDEO Dezastru pe DN 17 la Prisaca Dornei! Trei bărbaţi morţi, după ce un camion încărcat cu cherestea s-a răsturnat

 


Intră acum și în grupul de