Acasă Actualitate Universitarii au incheiat amicalele

Universitarii au incheiat amicalele


Intră acum și în grupul de

Miercuri, handbalistii de la CS Universitatea Suceava au disputat ultimul meci de pregatire înaintea începerii editiei 2008-2009 a Ligii Nationale. Sucevenii, condusi de pe margine de Leonard Bibirig, au înfruntat formatia Stiinta Bacau însa niciun oficial al celor doua formatii nu a tinut scorul partidei. „Am dorit sa facem si ultimele retusuri în cadrul echipei pentru ca ne asteapta un meci extrem de greu în prima etapa.

Vom întâlni o echipa de traditie în handbalul românesc si de aceea, cred ca partida de azi (n.r. ieri) cu Stiinta Bacau a fost de bun augur. Am reusit sa cristalizam echipa de baza cu care vom aborda si primul meci oficial si speram sa obtinem un rezultat bun la Bucuresti. În partida cu Stiinta Bacau nu ne-a interesat rezultatul ci jocul echipei noastre”, a declarat Leonard Bibirig.   



Joi, conferinta de presa si prezentarea achizitiilor

Joi, de la ora 12, la sala de sport a LPS Suceava, oficialii CSU vor organiza o conferinta de presa în cadrul careia vor fi prezentate si noutatile din cadrul lotului „studentilor”. Totodata, antrenorii suceveni vor vorbi si despre obiectivele echipei locale de handbal pentru noul sezon al Ligii Nationale, precum si despre ultimele pregatiri pentru meciurile din Cupa  Challenge.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version