Fotbal Cetatea : Program infernal pentru Cetatea


Intră acum și în grupul de

Pentru Cetatea Suceava urmeaza o saptamâna infernala. Duminica, “galben-albastrii” întâlnesc, în deplasare, Progresul Bucuresti, meci ce va fi transmis în direct pe canalul de televiziune Sport.ro, de la ora 19 iar miercuri, sucevenii vor înfrunta Ceahlaul Piatra Neamt în Cupa României. “Saptamâna de foc” se va încheia sâmbata viitoare cu o noua deplasare la Giurgiu.

Antrenorul Marian Pana este de parere ca meciul din turul IV al Cupei României în compania formatiei Ceahlaul Piatra Neamt va fi destul de dificil nu atât prin prisma adversarului cât în ceea ce priveste contextul. “ Va fi greu contra celor de la Ceahlaul pentru ca vom juca la mijlocul saptamânii viitoare între doua deplasari lungi”, a explicat Pana, în cadrul unei copnferinte de presa organizate ieri la sediul clubului. Tehnicianul sucevean crede ca nemtenii nu vor folosi rezervele în partida de miercuri dar chiar si asa îsi doreste calificarea în faza urmatoare a Cupei României. (C.M.)

Marian Pana nu se teme de Progresul

În ceea ce priveste meciul de duminica, din etapa a IV-a Ligii a II-a, când sucevenii vor juca pe terenul formatiei Progresul, Marian Pana spera ca elevii sai sa scape de “complexul Bucuresti”. “Mergem în Capitala sa punem probleme adversarului si sa marcam goluri. Am discutat cu baietii si sunt convins ca au înteles ca echipele bucurestene nu ne sunt superioare. Sper ca echipa sa dea un randament bun desi vom juca în nocturna, un lucru neobisnuit pentru noi. Ar fi bine daca vom reusi sa facem un antrenament cu o zi înaintea meciului, cel mai probabil la Snagov. Progresul este o echipa care are câteva individualitati si se descurca mai greu pe teren propriu”, a declarat Marian Pana.


Intră acum și în grupul de