Handbal : Pe cont propriu in Italia


Intră acum și în grupul de

Suporterii care vor dori sa fie alaturi de handbalistii suceveni în partida pe care acestia o vor sutine în Italia, în compania formatiei Bologna United, din turul trei al Cupei Challenge vor fi nevoiti sa faca deplasarea pe cont propriu. Antrenorul Petru Ghervan a precizat ca echipa sa va merge în „Cizma” cu un avion (cursa regulata) pe ruta Suceava-Timisoara-Bologna.   

Vineri se stabileste pretul biletelor si al abonamentelor

Începând cu primul meci de pe teren propriu din editia 2008-2009 a Ligii Nationale, iubitorii handbalului vor intra la partidele Universitatii Suceava doar pe baza de bilet. În acest sens, astazi va avea loc o întâlnire a membrilor Consiliului de Administratie al clubului în urma careia se vor stabili tarifele pentru bilete. De asemenea, oficialii universitari vor pune în vânzare si abonamente, în acest caz, fanii urmând a beneficia de o reducere de pret.

În ce priveste meciurile din Cupa Challenge, clubul sucevean a decis ca pentru aceste partide sa fie vândute, separat, alte bilete. Petru Ghervan a mentionat ca biletele pentru jocurile de pe teren propriu nu vor costa mai mult de 3 lei si vor putea fi achizitionate de la LPS, de luni pâna vineri între orele 10-12 si 17-19.


Intră acum și în grupul de