Fostii adjuncti ai lui Gheorghe Flutur vor sa puna mana pe resursele din campanie ale PNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Biroul Permanent Judetean interimar al PNL Suceava, coordonat de deputatul iesean Relu Fenechiu, a stabilit, joi seara, ca seful campaniei electorale în judet sa fie presedintele Agentiei Nucleare, Valica Gorea, care a refuzat sa candideze pentru vreun colegiu uninominal. Totodata, urmeaza ca în cadrul Biroului Permanent National al PNL, sa fie analizate, luni, mai multe propuneri pentru functia de presedinte executiv al organizatiei judetene PNL Suceava, care este coordonata provizoriu de vicepresedintele PNL, deputatul Relu Fenechiu.

    Surse din PNL ne-au spus ca cel care si-a facut cartile pentru a prelua fotoliul de presedinte executiv este depuatul Mihai Sandu-Capra, care s-a si anuntat doritor pentru aceasta functie. Parlamentarul sucevean nu are o experienta deosebita în coordonarea unei organizatii, însa va avea pe mâna toti banii pe care cei 14 candidati PNL pentru Parlament îi vor strânge în zilele urmatoare. Aceleasi surse ne-au spus ca este vorba de o suma ce depaseste binisor 4 miliarde de lei vechi.  

   Mihai Sandu-Capra a fost adus în PNL de fostul lider judetean, Gheorghe Flutur, în cursul anului 2004, principalul motiv fiind ca Sandu-Capra îsi dorea foarte tare sa ajunga deputat si avea suficiente resurse pentru a sustine o campanie electorala. 


Intră acum și în grupul de