Cele 10 biciclete electrice pentru polițiștii locali au ajuns la Suceava. Primarul Ion Lungu, după ce a testat o bicicletă: Cu un efort minim obținem o deplasare rapidă și eficientă


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat, joi, pe pagina sa de socializare, că bicicletele electrice destinate polițiștilor locali au ajuns, acestea fiind achiziționate cu fonduri alocate prin programul de cooperare româno-elvețian. Totodată, primarul Sucevei a testat o bicicletă electrică, în parcarea Centrului Pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene.

„Au ajuns la Suceava cele 10 biciclete electrice din Proiectul <<Electromobilitate – Vehicule electrice pentru o municipalitate verde>>. Am verificat la fața locului cum se face gestionarea lor şi încărcarea lor la sistemul fotovoltaic. De asemenea, am facut o probă cu una dintre biciclete. Concluzia: cu un efort minim obținem o deplasare rapidă și eficientă”, a precizat Ion Lungu pe pagina sa de socializare.

Cele zece bicicletele electrice vor fi folosite de polițiștii locali din municipiul Suceava, acestea fiind achiziționate cu 586.996 de lei, de la Wind Technologies din București.

De menționat este faptul că bicicletele electrice, cu tot cu sistemele de încărcare cu panouri fotovoltaice au fost achiziționate cu fonduri alocate prin programul de cooperare româno-elvețian.

Locul de garare al bicicletelor electrice este amenajat la sediul Centrului Pentru Susţinerea Tradiţiilor Bucovinene unde este instalat sistemul de încărcare.

 


Intră acum și în grupul de