Fotbal, Juniori A si B : Juniorii Cetatii debuteaza duminica cu LPS Iasi


Intră acum și în grupul de

Duminica, 7 septembrie, se da startul în Campionatul National de juniori, competitie în care se regasesc si echipele de juniori A si B ale Cetatii Suceava.

Campionatul National se desfasoara în zece serii alcatuite pe criterii geografice, sucevenii fiind repartizati în Seria a X-a, alaturi de echipele: Poli Iasi, Noua Generatie Iasi, FC Botosani, Fanu Barnova Iasi, LPS Iasi, CFR Pascani, LPS Botosani, CSS Botosani si CSS Tg. Neamt.

În aceasta editie, echipele de juniori A si B ale Cetatii Suceava vor juca meciurile de pe teren propriu pe Stadionul „Steaua” din Dumbraveni. Partidele se disputa duminica, de la ora 12 – juniorii A si de la ora 14 – juniorii B. Datele de disputare a turului sunt urmatoarele: 7, 14, 21, 28  septembrie; 5, 12, 19, 26  octombrie; 2, 9, 16, 23 si 30 noiembrie.

Din lotul juniorilor republicani B, nascuti în anul 1992 sau 1993, pregatiti de antrenorul Aurel Constantin, fac parte urmatorii jucatori: Vlad Tugui, Marius Cernovschi, Andrei Patras, Daniel Gigica, Florin Cutas, Cristinel Butnariu, Dorin Zaharie, Alex Andronicescu, Andrei Saftiuc, Alex Avramia, Florin Irimia, Florin Plamada, Alex Moldovan, Silviu Ignat, Constantin Pamparau, Ionut Balan, Bogdan Sadoveac, Dorin Dorneanu si Tudor Istratoaia.

Iata si programul primei etape:

Poli Iasi – CSS Tg. Neamt

Noua Generatie Iasi – CSS Botosani (6 septembrie)

FC Botosani – LPS Botosani

Fanu Barnova Iasi – CFR Pascani

Cetatea Suceava – LPS Iasi.


Intră acum și în grupul de