Volei : CSMU LPS Suceava a incheiat cantonamentul de la Campulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Pentru divizionara locala de volei masculin CSMU LPS Suceava, pregatirile în vederea jocurilor din noul sezon competitional au început cu un cantonament la Câmpulung Moldovenesc, unde elevii antrenati de Victor Pancu au efectuat stagii de pregatire fizica generala, ne-a declarat dr. Traian Caldare.  

Au venit Hutuleac si Axinte

Din toamna acestui an, echipa locala se îmbogateste cu o noua achizitie, Alin Axinte de la Botosani, si prin revenirea la clubul care l-a format a voleibalistului Lucian Hutuleac, care a jucat initial la Bacau, în Divizia A, apoi la Steaua Bucuresti, iar acum din nou la Suceava. În vederea omogenizarii echipei, conducerea tehnica are în plan câteva jocuri de verificare, pentru campionatul care va debuta la sfârsitul acestei luni, când echipa locala va sustine primul meci acasa în compania formatiei Metalul Târgoviste, pe 27 septembrie, si al doilea meci în deplasare pe 4 octombrie cu CSU Galati, ne-a mai informat Traian Caldare.

Voleibalistii antrenati de Pancu îsi propun ca, si în acest sezon competitional, echipa CSMU LPS sa ramâna în primul esalon al Diviziei A. De asemenea, se spera ca, si în acest an, voleiul sucevean sa beneficieze de un sprijin financiar din partea Consiliului Judetean si a Consiliului Local Suceava. 


Intră acum și în grupul de