A vrut sa-i ajute, dar a fost talharit


Intră acum și în grupul de

Un barbat ce a vrut sa le faca un bine mai multor muncitori deplasându-i la locul de locul de cazare, a fost tâlharit de acestia. Potrivit IPJ Suceava, joi, M. Vasile din comuna Manastirea Humorului a sesizat faptul ca  fratele sau M. Gheorghe, de 44 ani, din localitate a fost victima unei infractiuni de tâlharie.

Politistii au aflat ca miercuri, în jurul orei 22.00, victima se deplasa cu autoturismul proprietate marca ,,Ford Escort’’ pe raza localitatii de domiciliu si  s-a întâlnit cu G. Elvis, de 19 ani, S.,Ion, de 23 ani, S. Constantin, de 18 ani, N. Gheorghe, de 22 ani – toti din comuna Paltinoasa, L. Vasile, de 50 ani din comuna Valea Moldovei si O. Florin de 18 ani, localnic, toti muncitori la o firma din Valea Moldovei, cu care s-a înteles sa-i transporte la vagonul unde erau cazati. Pe timpul deplasarii, pe fondul unui conflict spontan între conducatorul auto si ocupanti, acestia din urma prin violenta l-au deposedat de un CD-player si 200 lei aflati în torpedou dupa care l-au urcat în autoturism si abandonat în locul în care s-au întâlnit.

Politistii au gasit CD-playerul în vagonul de dormit al autorilor si predat partii vatamate. Victima a fost internata în spital cu diagnosticul ,,fractura antebrat drept, politraumatism prin agresiune, traumatism facial’’.

La propunerea IPJ Suceava de a se efectua cercetari sub aspectul savârsirii infractiunii de tâlharie,  Parchetul de pe lânga Judecatoria Gura Humorului a opinat ca cercetarile sa fie continuate sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat fata de O. Florin si lovire fata de ceilalti autori.


Intră acum și în grupul de