Carne de mici expirata, in targul de la Zvoristea


Intră acum și în grupul de

În urma controlului efectuat de inspectorii DSVSA Suceava în târgul din comuna Zvorâstea s-a gasit o cantitate de 20,8 kg pasta mici cu termen de valabilitate expirat si 1,2 kg carne pasare fara elemente de identificare si documente de provenienta. Potrivit directorului DSVSA Suceava, Petrea Dulgheru masura dispusa a fost de confiscare a întregii cantitati de produse alimentare sus mentionate si dirijarea ei catre o unitate de incinerare autorizata sanitar-veterinar.

Acesta a mai spus ca în aceeasi unitate s-a constatat ca alimentarea cu apa se facea direct de la lighean, cei doi angajati fiind neechipati corespunzator profilului de activitate (lipsa unui echipament corespunzator de protectie a alimentului), de asemenea nu s-a putut face dovada starii de sanatate a celor doi angajati (lipsa carnetelor de sanatate).

Firma vinovata de aceste abateri este SC. LINMAR IMPEX SRL si a fost sanctionata contraventional pentru abaterile de mai sus cu amenda contraventionala în valoare de 20.000 lei iar cei doi angajati , A. Sorin Petru si C. Ana Maria, au fost sanctionati contraventional cu amenda în valoare de 1.000 lei fiecare.


Intră acum și în grupul de