Targurile din judet controlate de inspectorii DSV


Intră acum și în grupul de

În ultimele trei saptamâni inspectorii DSVSA Suceava au efectuat o serie de controale în judetul Suceava, ce au vizat  în mod special târguri si  unitati de alimentatie publica, în urma carora au fost aplicate un numar de noua sanctiuni contraventionale în valoare de 36.000 lei.

Potrivit directorului DSVSA Suceava, Petrea Dulgheru, pe data de 14.08.2008 doi angajati din doua unitati de alimentatie publica din municipiul Suceava au fost sanctionati contraventional pentru nerespectarea normelor de igiena la manipularea produselor alimentare de origine animala, respectiv M. Floretina angajata la SC ADMIRAL TRADING SRL si L. Giani angajat la SC SAGEATA LAZAR SRL cu amenda de 1.000 lei fiecare.

Veterinarii au verificat la sfârsitul lunii trecute, în târgul din localitatea Veresti, doua unitati de alimentatie publica fiind sanctionati contraventional bucatarii din doua unitati respectiv P. Monica, angajata la AF VATAMANU si I. Petronela angajata la SC DAVY STAR SRL, cu amenda în valoare de 1.000 lei fiecare.  

În târgul organizat în orasul Siret în data de 2 august au fost verificati patru agenti economici, din care doi gestionari respectiv D. Iulia angajata la SC. FILANTROP SRL si Z. Vasile Marius angajat la SC. MARCOMEX SRL, au fost sanctionati contraventional cu amenda de câte 1.000 lei iar alte doua societati SC MAGENTA SRL si SC DUCA SRL au fost sanctionate cu amenda în valoare de câte 5.000 lei fiecare.
 

                           


Intră acum și în grupul de