Vatra Dornei vrea independenta la examenele de soferi


Intră acum și în grupul de

Deputatul PD-L de Vatra Dornei, Dumitru Pardau va face o interpelare de la tribuna Camerei Deputatilor în legatura cu situatia doritorilor de permise de conducere din zona Dornelor, care sunt obligati sa se deplaseze zeci de kilometri pentru a putea sustine examenul pentru obtinerea carnetului de sofer.

Dumitru Pardau a declarat vineri, într-o conferinta de presa ca sute de persoane care fac scoala de soferi la Dorna, împreuna cu instructorii sunt obligati sa faca deplasarea la Câmpulung Moldovenesc pentru a sustine examenul practic. Parlamentarul dornean sustine ca nu s-ar fi ajuns la aceasta situatie daca prefectul judetului, Stefan Alexandru Baisanu, ar fi facut demersurile necesare pentru ca si Vatra Dornei sa fie un centru în care examenele pentru soferi sa se poata desfasura în conditii normale. „Fac în momentul de fata un apel public catre dl Baisanu sa mai faca presiuni la Guvern ca si dornenii sa aiba posibilitatea sa dea examenele pentru scolile de soferi la Vatra Dornei”, a spus Dumitru Pardau, care a adaugat ca se va adresa si ministrului reformei administrative, Cristian David, pentru a cere rezolvarea situatiei.

Dumitru Pardau a aratat ca tot mai multe persoane din zona Dornelor sunt nemultumite de modul cum capitala judetului trateaza problemele din zona de munte „si se întreaba daca nu cumva ar fi mai bine ca Vatra Dornei sa fie parte din judetul Bistrita Nasaud, ca si asa cei de la Suceava nu prea se intereseaza de problemele de la Dorna!”.

­ 


Intră acum și în grupul de