Acasă Actualitate A vrut sa-i ajute, dar a fost talharit

A vrut sa-i ajute, dar a fost talharit


Intră acum și în grupul de

Un barbat ce a vrut sa le faca un bine mai multor muncitori deplasându-i la locul de locul de cazare, a fost tâlharit de acestia. Potrivit IPJ Suceava, joi, M. Vasile din comuna Manastirea Humorului a sesizat faptul ca  fratele sau M. Gheorghe, de 44 ani, din localitate a fost victima unei infractiuni de tâlharie.

Politistii au aflat ca miercuri, în jurul orei 22.00, victima se deplasa cu autoturismul proprietate marca ,,Ford Escort’’ pe raza localitatii de domiciliu si  s-a întâlnit cu G. Elvis, de 19 ani, S.,Ion, de 23 ani, S. Constantin, de 18 ani, N. Gheorghe, de 22 ani – toti din comuna Paltinoasa, L. Vasile, de 50 ani din comuna Valea Moldovei si O. Florin de 18 ani, localnic, toti muncitori la o firma din Valea Moldovei, cu care s-a înteles sa-i transporte la vagonul unde erau cazati. Pe timpul deplasarii, pe fondul unui conflict spontan între conducatorul auto si ocupanti, acestia din urma prin violenta l-au deposedat de un CD-player si 200 lei aflati în torpedou dupa care l-au urcat în autoturism si abandonat în locul în care s-au întâlnit.



Politistii au gasit CD-playerul în vagonul de dormit al autorilor si predat partii vatamate. Victima a fost internata în spital cu diagnosticul ,,fractura antebrat drept, politraumatism prin agresiune, traumatism facial’’.

La propunerea IPJ Suceava de a se efectua cercetari sub aspectul savârsirii infractiunii de tâlharie,  Parchetul de pe lânga Judecatoria Gura Humorului a opinat ca cercetarile sa fie continuate sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat fata de O. Florin si lovire fata de ceilalti autori.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version