In consemn la frontiera, dupa ce a accidentat mortal un tanar


Intră acum și în grupul de

Un barbat din Mitocu Dragomirnei a fost dat în consemn la frontiera, fiind banuit ca este autorul unui accident mortal, parasind locul faptei. Potrivit IPJ Suceava, duminica, la ora 00.22, pe DJ 209 D în interiorul comunei Mitocu Dragomirnei,  a avut loc un accident de circulatie, soldat cu decesul lui S. Emil, în vârsta de 22 ani, padurar în Mitocu Dragomirnei.

Cercetarile politistilor au evidentiat ca tânarul se deplasa pe partea stânga a carosabilului si a fost acrosat de un autoturism înmatriculat în strainatate, al carui autor a parasit locul faptei fara încuviintarea organelor de politie.

Ulterior, în urma necropsiei, s-a dovedit ca victima a fost lovita în zona capului cu un obiect contondent, lovitura ce i-a cauzat si decesul. Se presupune ca motivul este o razbunare venita din partea unor cetateni romi, care au fost opriti de victima cu ceva timp în urma de la furat de lemne din padure.

Cercetarile continua în vederea stabilirii împrejurarilor comiterii faptelor.

Banuit de comiterea faptei este C. Florentin, în vârsta de 39 ani, din comuna Mitocu Dagomirnei, care nefiind gasit, a fost dat în urmarire si consemn la frontiera.


Intră acum și în grupul de