Foc de avertisment pentru prinderea a doi bărbați din Dornești care au sustras mai multe găini, o roabă și o bicicletă, în prima zi de Crăciun

Doi bărbați de 37 și de 59 de ani, ambii din comuna Dornești, s-au ales cu dosare penale pentru furt calificat, după ce în prima zi de Crăciun au sustras mai multe găini, o roabă și o bicicletă.

 

Potrivit IPJ Suceava, luni, 25 decembrie a.c., la ora 21.58, Secția 13 Poliție Rurală Bălcăuți a fost sesizată prin 112 despre faptul că două persoane necunoscute au intrat în grajdul imobilului unui localnic de 54 de ani și fiind surprinși de acesta, au fugit cu un atelaj hipo.

În urma măsurilor întreprinse, cei doi au fost prinși în flagrant de polițiști în timp ce sustrăgeau bunuri din locuința unei femei de 72 de ani, din aceeași localitate, încercând să fugă.

„Astfel, unul dintre polițiști a executat somația legală, după care, a folosit armamentul din dotare regulamentar, executând  foc de avertisment, reușind prinderea și încătușarea unuia dintre autori, celălalt autor fiind prins cu ajutorul unui alt echipaj de poliție, solicitat în sprijin”, a precizat Poliția Suceava.

Sursa citată a menționat că în urma verificărilor cei doi autori au fost identificați ca fiind doi bărbați de 37 și de 59 de ani, ambii din comuna Dornești, iar în atelajul hipo au fost identificate bunurile sustrase respectiv o roabă, o bicicletă și mai multe găini, prejudiciul fiind de 400 lei.

Polițiștii au deschis în acest caz dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural.

loading...