Universitatea „Stefan cel Mare” are 1.224 locuri pentru sesiunea de toamna


Intră acum și în grupul de

Pentru cea de-a doua sesiune de admitere, Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava are 1.224 de locuri la facultate, majoritatea fiind la învatamântul cu taxa, doar câteva zeci de locuri finantate de la buget ramânând disponibile în aceasta sesiune. Astfel, în ceea ce priveste numarul de locuri cu finantare de la stat, Universitatea Suceava are pentru concurs 54 de asemenea locuri vacante, disponibile doar la unele specializari. Facultatea de Educatie Fizica are un loc bugetat si unul pentru romi. Specializarea Inginerie si management în alimentatia publica si agroturism are un loc fara taxa si unul pentru romi, la specializarea Mecatronica sunt libere cinci locuri fara taxa, la Tehnologia constructiilor de masini sunt sapte locuri bugetate, iar la Echipamente pentru procese industriale sunt zece locuri cu finantare de la stat si un loc pentru romi.

Facultatea de Istorie si Geografie are pentru admiterea de toamna noua locuri bugetate la specializarea Istorie, patru locuri la Muzeologie si cinci locuri la Filosofie.

La Facultatea de Litere, pentru admiterea de toamna sunt 12 locuri fara taxa. Sase dintre ele sunt la specializarea Limba româna – o limba moderna (franceza sau germana), patru locuri fara taxa sunt libere la Franceza-Germana si Franceza-Engleza si alte doua locuri fara taxa la specializarea Literatura universala comparata – Limba si literatura româna sau o limba straina.

Cea de-a doua sesiune de admitere la facultate din acest an, organizata de Universitatea „Stefan cel Mare”, se desfasoara pâna pe data de 19 septembrie 2008.

Rezultatele sesiunii se vor afisa pe 20 septembrie, iar înmatricularea candidatilor admisi se va face în perioada 21-25 septembrie. 


Intră acum și în grupul de