Autoturism înmatriculat în Italia răsturnat în afara drumului la Spătărești după ce femeia aflată la volan a încercat să evite o coliziune. Șoferița a murit, iar cei doi pasageri au fost răniți


Intră acum și în grupul de

Un accident grav s-a produs, duminică, la prânz, în localitatea Spătărești spre Cornu Luncii, după ce o mașină înmatriculată în Italia s-a răsturnat pe marginea drumului după ce femeia aflată la volan a încercat să evite o coliziune cu un camion care efectuase o depășire.

Potrivit ISU Suceava, femeia aflată la volan a fost extrasă în stare de inconștiență din mașină și a fost declarată decedată după ce manevrele de resuscitare.

În accident au mai fost răniți doi pasageri, o femeie de 23 de ani care a fost transportată la CPU Fălticeni și un bărbat de 61 de ani care a refuzat transportul la spital.

În zonă au intervenit două ambulanțe SAJ Suceava, o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare.

Potrivit primelor cercetări, în accident a fost implicat un singur autoturism, înmatriculat în Italia, condus de o femeie.

Aceasta a încercat să evite o coliziune în urma unei depășiri efectuate de un camion și s-ar fi speriat și a ieșit de pe șosea, iar autoturismul s-a răsturnat pe marginea drumului.

 


Intră acum și în grupul de