Cinci accidente de munca in luna august


Intră acum și în grupul de

Un numar de cinci accidente de munca au fost înregistrate luna trecuta la Inspectoratul Teritorial de Munca Suceava. Potrivit sefului ITM Suceava, Mihai Airinei, un îngrijitor de cabaline, Nicolaescu Ion, de la Directia Silvica a fost lovit de un cal în timp ce administra furaje. Un alt caz înregistrat este cel a lui Ciobîca Mihai, de la Ambro SA Suceava, care a inhalat gazele rezultate din operatiunea de sudura, suferind o intoxicatie acuta a cailor respiratorii.

Huceanu Petru Florin, lucrator la Sami Plastic SA Suceava, a suferit o plaga taiata la picior, deoarece a scapat din mâna motofierastraul cu care taia o bucata de teava. Gagea Petru, angajat al SC Buhaianu Impex SRL Suceava, în timpul deplasarii stivuitorului în marsalier, manipulantul a fost surprins cu piciorul între roata stivuitorului si un colac de OB.

Ultimul caz prezentat de seful ITM Suceava a fost cel a lui Salavastru Constantin, manipulant marfuri la Baumax SRL Bucuresti, punct de lucru Suceava, care în timp ce încarca marfa într-un mijloc de transport, a atins din neatentie, cu piciorul, un element din tabla ce se afla în imediata apropiere, suferind o plaga taiata la picior.


Intră acum și în grupul de