Un iesean ce dormea in sala de asteptare din Gara Dolhasca a fost „usurat” de bani si telefonul mobil


Intră acum și în grupul de

În timp ce dormea în sala de asteptare a Garii Dolhasca, unui iesean i s-au furat banii si un telefon mobil din buzunare. Potrivit IJJ Suceava, duminica, în jurul orelor 04.00, T. Petru, în vârsta de 38 de ani, din localitatea Podu Iloaiei, judetul Iasi, a sesizat o patrula de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere si Interventie Dolhasca, despre faptul ca, în urma cu putin timp, i-au fost sustrase o suma de bani si un telefon mobil. Ieseanul le-a spus jandarmilor ca în timp ce dormea în sala de asteptare a garii din localitate, persoane necunoscute i-au luat din buzunar telefonul mobil si suma de 1200 lei.

În urma sesizarii, jandarmii au efectuat verificari în zona, iar rezultatele nu au încetat sa apara. Astfel, în scurt timp, au observat în apropierea unui bar din zona garii, un tânar care, la vederea jandarmilor a dat semne de nervozitate si a fugit. Acesta a fost interceptat imediat, jandarmii constatând ca cel în cauza este S. Dumitru, în vârsta de 18 ani, din orasul Dolhasca, iar în urma controlului corporal efectuat asupra acestuia, au fost gasite telefonul mobil si suma de bani, care au fost restituite partii vatamate.

Tânarului i-au fost întocmite actele premergatoare pentru savârsirea infractiunii de furt calificat, iar dosarul urmeaza sa fie înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Falticeni în vederea continuarii cercetarilor. 


Intră acum și în grupul de