Acasă Actualitate Copilul de doi ani și patru luni din Vicovu de Sus dispărut...

Copilul de doi ani și patru luni din Vicovu de Sus dispărut vineri seara a fost găsit mort la circa 1,2 kilometri de locuință. El a murit, cel mai probabil, de frig și epuizare


Intră acum și în grupul de

Copilul de doi ani și patru luni din Vicovu de Sus, dispărut vineri seara, de lângă locuința sa din cătunul Bahna a fost găsit mort la circa 1,2 kilometri de locuință.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Suceava, comisar de poliție Ionuț Epureanu, copilul a fost găsit, decedat. la o distanță de circa 1200 de metri de locuința sa.

El a spus că copilul nu prezenta urme de violență și nici urme de mușcături de animale și că probabil a murit de epuizare și frig, dar că va fi stabilită cauza morții în urma examenului medico legal.



În acest caz a fost deschis dosar penal  care urmează să fie soluționat procedural.

Un copil de doi ani și patru luni din cătunul Bahna din orașul Vicovu de Sus a dispărut de vineri seara din zona locuinței sale și a fost căutat de peste o sută de persoane, dar și cu un elicopter.

Potrivit Poliției Județene Suceava, poliţiștii suceveni au desfășurat activităţi complexe de căutare a copilului Samuel David Farcaș,în vârstă de 2 ani şi 4 luni, care a dispărut în seara de vineri din zona domiciulului său de pe raza oraşului Vicovu de Sus, cătunul Bahna.

Ultima dată, din relatările familiei, minorul a fost văzut jucându-se în zona curţii în preajma domicilului.

La acțiunile de căutare au participat circa 100 de persoane (poliţişti, poliţişti de frontieră, lucrători ISU şi de jandarmi, voluntari) fiind utilizate camere de termoviziune şi folosiţi câini de urmă, iar la faţa locului a fost deplasat un elicopter aparţinând Ministerului Afacerilor Interne.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version