Patru persoane rănite după ce un șofer băut a intrat cu mașina într-un stâlp, în Câmpulung Moldovenesc


Intră acum și în grupul de

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produs duminică seara, pe strada Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc.

 

Potrivit Poliției Județene Suceava, duminică, 7 ianuarie a.c., în jurul orei 22.40, un bărbat de 33 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune laterală cu un stâlp și gardul unui imobil, după care, s-a răsturnat.

„În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto, precum şi a trei localnici de 28, 35 și 40 de ani, pasageri în autoturism”, a arătat sursa citată.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de