Cursa Suceava-Torino cu Tarom, incertă din primăvară. Reprezentant Tarom: Nu se știe nimic deocamdată pentru că nu e finalizat programul de vară. Nechifor: E păcat. Torino e zona cu cea mai mare concentrare de suceveni


Intră acum și în grupul de

Tarom nu mai permite efectuarea de rezervări la curse Suceava-Torino începând cu sfârșitul lunii martie. Ultima zi când se pot face rezervări este 21 martie pentru zbor Torino-Suceava, iar după această dată site-ul Tarom indică erori.

De menționat este că din aceeași dată nu se mai pot face rezervări nici pe ruta București-Torino, fiind transmis același mesaj.

Situația a fost sesizată de deputatul PSD Cătălin Nechifor.

„Ciudat. Din aprilie nu mai poți cumpara bilete de avion Suceava – Torino cu Tarom. Ar fi chiar păcat, Torino e zona cu cea mai mare concentrare de suceveni in diaspora”, arată Nechifor într-o postare pe pagina sa de socializare.

Tarom a lansat din 19 iulie 2017 curse Suceava-Torino cu o frecvență de o cursă pe săptămână.

Un reprezentant al Agenției Tarom Suceava a confirmat pentru News Bucovina că nu se pot face în prezent rezervări din primăvară și că deocamdată nu există informații exacte privind cursa Suceava-Torino.

„Nu se știe nimic deocamdată. Nu e finalizat programul de vară”, a spus reprezentantul Agenției Tarom care a menționat că vor exista informații clare privind această cursă la sfârșitul lunii martie.


Intră acum și în grupul de