Emil Sandoi: „Imi pare rau pentru aceasta generatie”


Intră acum și în grupul de




Emil Sandoi Dezamagire, dezamagire si iar dezamagire! Acest lucru s-a putut citi pe chipul lui Emil Sandoi în timpul si dupa meciul pierdut de tricolorii „mici” cu Tara Galilor, 0-3, la Iasi. La sfârsitul partidei, selectionerul echipei nationale de tineret si-a declarat regretul fata de ratarea obiectivului – calificarea la Europenele din Suedia.

„E o situatie la care, sincer, nu ma asteptam si e pacat, pentru ca aveam posibilitatea sa ajungem la baraj si sa realizam o mare performanta. La acest nivel echipele au oscilatii în evolutii, si din pacate noi am facut un joc slab chiar în partida decisiva.



Acesta a fost cel mai slab meci din ultimele 19 pe care le-am jucat”, a declarat Emil Sandoi, facând referire la faptul ca tricolorii obtinusera 18 meciuri consecutive fara înfrângere.

Selectionerul a încercat sa gaseasca unele explicatii pentru jocul mai slab, însa a spus ca nu îsi poate da seama unde s-a gresit, ajungând din nou la regrete: „Îmi pare rau pentru aceasta generatie, dar le multumesc pentru cei doi ani în care am lucrat împreuna. Din pacate am gresit atunci când aveam cea mai mare nevoie de un joc bun.

Am facut greseli mari, inexplicabile. Primele doua goluri le-am luat pe greseli la marcaj si nu pot sa îmi explic ce s-a întâmplat. Mi-e greu sa gasesc explicatii si nu pot sa cred ca jucatorii s-au crezut calificati dupa victoria din Tara Galilor”.

Sandoi a lasat sa se înteleaga ca ar putea fi demis de la echipa nationala U21 a României, pentru ca îsi asuma raspunderea pentru acest rezultat rusinos. Antrenorul a mai spus ca nu îsi reproseaza nimic în ceea ce priveste jucatorii adusi la lot, pentru ca aria de selectie este foarte mica.


Intră acum și în grupul de