Petiție on-line pentru salvarea Patinoarului Areni care să redevină o încântare pentru suceveni


Intră acum și în grupul de

Un sucevean, Cătălin Paladi, a lansat, vineri, o petiție on line pentru salvarea Patinoarului Areni care să redevină o încântare pentru suceveni.

Potrivit petiției postate pe https://www.petitieonline.com/salvati_patinoarul_areni, inițiatorul demersului arată că  în urmă cu mai bine de 40 de ani s-a construit patinoarul Areni, iar la acel moment a fost o realizare de excepție pentru Suceava având în vedere că în țară mai erau doar patru patinoare artificiale.

„Sunt convins că, pentru noi toși , la acea vreme, a fost o încântare. Sunt convins că pentru mulți încă mai este”, susține inițiatorul petiției.

El vrea ca și copiii din Suceava să afle cât de frumos este patinajul recreativ, patinajul artistic, hockey-ul sau patinajul viteză.

„Este o oportunitate pe care multe alte orașe și-ar dori să o aibă. Un patinoar artificial modern, presupune să fie acoperit, să aiba vestiare și grupuri sanitare decente,snack-baruri, magazine cu specific, tribune, etc. În acest moment patinoarul Areni mai are puțin și ajunge o paragină , mai are puțin și moare”, menționează inițiatorul petiției.

El adaugă că, se pare că pentru Primăria Suceava nu mai este o prioritate modernizarea patinoarului după ce în 2017 a fost o prioritate, dar nu s-a realizat nimic.

 


Intră acum și în grupul de