Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, vrea organizarea urgentă a unui Comitet Executiv Național al PSD: Vrem să dispară orice tensiune din partid


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, s-a pronunțat, sâmbătă, pentru organizarea unui Comitet Executiv Național al PSD, cât mai rapid, înaintea celui programat pentru 28-29 ianuarie la Iași, pentru clarificarea situației din partid.

„Având în vedere că avem un program de guvernare pe care trebuie să-l ducem la îndeplinire ad literam vrem să dispară orice tensiune din partid”, a spus senatorul Ioan Stan.

El a arătat că ar trebui să se ajungă la o concluzie comună în urma acestei ședințe.

„Trebuie să ne întâlnim să ajungem la o concluzie comună, sau cineva trebuie să-și dea demisia”, a spus Stan care a menționat că trebuie văzute toate punctele de vedere.

„S-ar putea să aibă dreptate și unii și alții, sau niciunul, sau doar unul”, a menționat liderul PSD Suceava.

El a apreciat că CEX va trebui să analizeze declarațiile făcute în ultimul timp de toți cei implicați.

Mai mulți lideri ai PSD au cerut în ultimele ore organizarea unui Comitet Executiv Național al PSD pentru clarificarea pozițiilor din partid în urma tensiunilor apărute între premierul Mihai Tudose și președintele PSD, Liviu Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a participat, joi, la Sucevița, la o ședință a CEX al organizației județene Suceava unde a primit asigurări că actuala conducere a PSD este susținută de organizația suceveană.


Intră acum și în grupul de