Acasă Actualitate Politistii au dus rechizite copiilor din Straja si Brodina

Politistii au dus rechizite copiilor din Straja si Brodina


Intră acum și în grupul de

Lucratorii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava, împreuna cu voluntarii Organizatiei Cercetasii României – filiala Suceava au fost miercuri la Straja si Brodina, localitati în care puhoaiele au maturat totul în cale la sfârsitul lunii iulie, pentru a înmâna copiilor ghiozdane, caiete, obiecte de papetarie. „Vara anului 2008 a adus pentru copiii din nordul Bucovinei, pe lânga vacanta atât de asteptata si clipe greu de uitat când natura s-a dezlantuit. Atunci, politistii suceveni au fost alaturi de cei care si-au vazut casele distruse si au contribuit la ajutorarea celor loviti de soarta”, spun politistii din cadru Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii, care prin darul lor au facut o bucurie imensa celor mici si un ajutor nesperat parintilor care au pierdut tot ce au strâns într-o viata de munca.

Beneficiari ai acestei activitati umanitare au fost peste 60 de copii proveniti din familiile sinistrate din Straja si Brodina. Totodata, un numar de 8 copii au fost invitati de catre Cercetasii României – filiala Suceava sa se alature taberei de tineret organizata în localitatea Vatra Moldovitei, toate cheltuielile urmând a fi suportate de organizatie.
Aceste activitati se înscriu în Proiectul de prevenire si combatere a delincventei juvenile si victimizarii minorilor, aflat in desfasurare la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version