Acasă Actualitate Peste 100 de medici de familie şi medici specialişti din judeţul Suceava...

Peste 100 de medici de familie şi medici specialişti din judeţul Suceava au solicitat în cursul anului 2017 prelungirea activităţii profesionale după împlinirea vârstei de 65 de ani


Intră acum și în grupul de

Directorul adjunct al DSP Suceava, medicul Cătălina Zorescu, a declarat, marţi, că în cursul anului trecut, 42 de medici de familie din totalul celor 298 din judeţul Suceava, care au împlinit vârsta de 65 de ani, au solicitat prelungirea activităţii profesionale.

Zorescu a spus că alţi 65 de medici specialişti care au împlinit vârsta de 65 de ani şi au solicitat în 2017 prelungirea activităţii profesionale, doar şase dintre aceştia primind aviz negativ, în principal, din cauza vârstei înaintate.

“Acest aviz negativ nu îi împiedică să profeseze, dar nu le mai permite să încheie contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate”, a explicat Zorescu.

Ea a menţionat că aceste avize privind prelungirea activităţii profesionale sunt acordate de o comisie formată din reprezentanţi ai Colegiului Medicilor Suceava, DSP Suceava şi CAS Suceava.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version