Registrul Spațiilor Verzi se corelează în prezent cu Planul Urbanistic General și urmează să fie aprobat de Consiliul Local Suceava. Lungu: Sper că așa vor vota și cei din PSD parcările de reședință


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, că Registrul Spațiilor Verzi se corelează în prezent cu Planul Urbanistic General și că va fi aprobat de Consiliul Local Suceava apreciind că după ce acest registru va fi în vigoare consilierii locali PSD nu vor mai vota împotriva realizării de parcări de reședință.

Lungu a spus într-o conferință de presă că a fost făcut Registrul Spațiilor Verzi și a fost predat în 15 decembrie.

El a menționat că a vorbit cu consilierii PSD și aceștia au spus că după aprobarea acestui registru vor acorda vota pentru parcările de reședință.

„Am discutat cu domnii consilieri de la PSD și au spus că să venim că de acuma le votează. Sper să fie așa”, a spus Lungu.

El a menționat că datele din acest registru se corelează cu PUG și că se lucrează la partea electronică.

Primarul a mai declarat că dacă aceste corelări se vor finaliza până în 25 ianuarie, proiectul de aprobare a Registrului Spațiilor Verzi ar putea intra pe ordinea de zi suplimentară, dar că se va putea organiza și o ședință extraordinară.

 


Intră acum și în grupul de