Fotbal, Liga a II-a : Marian Pana: „Mergem la Giurgiu sa luam trei puncte”


Intră acum și în grupul de

Victoria obtinuta miercuri seara, în Cupa României, pare sa fi adus linistea mult dorita la Cetatea Suceava. Cu toate acestea, antrenorul Marian Pana spune ca asteapta si primul succes în deplasare, în meciurile din campionat. În opinia sefului bancii tehnice a „galben-albastrilor”, Cetatea ar putea profita de pasa proasta prin care trece Dunarea Giurgiu. Totodata, Marian Pana crede ca adversarii de sâmbata ar putea juca „la disperare”.
„Cu siguranta vom avea un meci greu cu o echipa care a început mai slab campionatul. Dunarea Giurgiu este o formatie care are un antrenor nou, în persoana domnului Marin Barbu.

Ei vor face tot posibilul ca sa câstige primul meci în acest campionat. Am vazut partida pe care au pierdut-o cu FC Snagov si cred ca diferenta de scor a fost prea mare. Ca joc, mie mi s-a parut ca formatia din Giurgiu nu a fost cu nimic mai prejos. Sunt convins ca daca baietii nostri nu vor mai face greselile din celelalte deplasari vom câstiga. Din pacate, ratam foarte, foarte mult, dar obiectivul nostru este clar: mergem sa luam trei puncte. Putem profita de faptul ca adversarii nostri de sâmbata nu se afla în cea mai buna forma, dar poate interveni si disperarea lor de a obtine prima victorie. Sper sa nu mai avem ghinionul de la Progresul, unde am ratat câteva ocazii mari. Daca nu dai gol, jocul te încurca, apar greselile si apoi este mai greu sa marchezi”, a declarat Marian Pana în cadrul conferintei de presa sustinuta joi dimineata.


Intră acum și în grupul de