Cetatea a invins Ceahlaul si s-a calificat in faza a cincea a Cupei Romaniei


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – Ceahlaul Piatra Neamt    1 – 0 (0 – 0)

Cetatea Suceava a ramas invincibila pe teren propriu si dupa meciul din faza a IV-a a Cupei României, desfasurat miercuri seara în compania echipei Ceahlaul Piatra Neamt. Echipa locala de fotbal i-a învins pe nemteni cu scorul de 1-0, prin golul marcat de Ionel Celpan în minutul 81. Lasat pe banca de rezerve din cauza unor probleme medicale, decarul „galben-albastrilor” reusit golul care duce Cetatea în faza a cincea a Cupei României, acolo unde, elevii lui Marian Pana vor da piept, cel mai probabil, cu FC Botosani, pe 23/24 septembrie.

Sucevenii au început bine meciul si i-au dominat pe oaspeti, dar rezultatul de pe tabela de marcaj a ramas intact pâna la pauza. Cojenel ar fi putut deschide scorul în minutul 42, însa reluarea sa din 6 metri a fost respinsa de pe linia portii de un jucator al Ceahlaului. La faza imediat urmatoare, nemtenii au ratat sansa de a marca prin Gafita, al carui lob a trecut peste poarta aparata de V. Gheorghe.
Din minutul 74, oaspetii au evoluat în inferioritate numerica, dupa ce Floricel a primit cartonasul rosu. A venit însa minutul 81, când nou-intratul Ionel Celpan l-a surprins pe goalkeeper-ul Ceahlaului cu un sut de la 25 de metri, Savu ramânând fara replica. Finalul întâlnirii i-a gasit pe suceveni, aparându-si avantajul de pe tabela de marcaj.

Au evoluat formatiile:

Cetatea Suceava: V. Gheorghe – Ir. Ionescu, Nicolau, Streinu, Homneac – Negru, Onciu, Martin, Cojenel – Stiubei, Gurita. Au mai intrat: Celpan, Bukvici, Duman.
Ceahlaul: Savu – Vitelaru, Forminte, Barna, Floricel – Miron, Badescu, Achim, Tudosa – Vinicius, Gafita. Au mai intrat: Sofroni, Macovei, Rotaru.


Intră acum și în grupul de