Barbatul care a sechestrat si violat o tanara din Radauti, in arest pentru 29 de zile


Intră acum și în grupul de

Radauteanul care a luat cu forta o tânara aflata pe o terasa din Radauti, a sechestrat-o si a violat-o, a fost bagat în arest pentru 29 de zile. Potrivit IPJ Suceava, G. Adi a fost prezentat joi instantei de judecata, care a emis mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 zile pentru savârsirea infractiunilor de: lipsire de libertate, viol, distrugere, lovire sau alte violente, furt calificat, amenintare si ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Reamintim ca miercuri, la ora 16:50, prin „112”, T. Maria din municipiul Radauti a sesizat faptul ca M. Ionela, în vârsta de 20 ani, din localitate, a fost sechestrata în locuinta lui G. Adi, în vârsta de 43 ani, din aceeasi localitate, care la ora 16:40 a reusit sa fuga si se afla în locuinta sa.
În urma cercetarilor, politistii au aflat ca marti, în jurul orei 16.00, în timp ce tânara se afla pe terasa localului „Tabasco” din municipiul Radauti, a fost acostata de barbat, care prin folosirea fortei, a condus-o în locuinta sa, unde în cursul noptii, prin amenintari si loviri a întretinut acte sexuale cu aceasta.


Intră acum și în grupul de