Briliantul nationalei, Adrian Mutu, declara ca sunt probleme cu grupul la echipa Romaniei


Intră acum și în grupul de

Adrian Mutu a vorbit în cadrul unei conferinte de presa despre situatia de la echipa României, despre perioada în care nu a jucat si despre meciul echipei sale cu Napoli. „Briliantul” trupei lui Prandelli a spus ca echipa nationala nu trece prin cel mai fast moment, dar ca nu se gândeste sa renunte la echipa României. Mutu si-a laudat colegii, printre care si Gilardino sau tânarul star muntenegrean Stevan Jovetic.

„Ce s-a întâmplat cu România? Cu siguranta ca nu sunt momente faste pentru grupul nostru, dar cu siguranta ca n-am nicio intentie sa parasesc echipa nationala, în ziare au aparut numai neadevaruri”, a spus Mutu într-o conferinta de presa.

 

Mutu spune ca perioada de repaus i-a prins bine

 

Atacantul Fiorentinei a spus ca este gata sa reintre pentru echipa „viola” si ca perioada de inactivitate, i-a prins foarte bine. Acesta si-a laudat coechipierii, în special noile achizitii Alberto Gilardino si Stevan Jovetic:

„Am profitat de aceasta pauza pentru a ma relaxa un pic, atât fizic cât si mental, m-am odihnit si acest lucru mi-a prins foarte bine. Anul acesta suntem în Champions League, o competitie unde avem ocazia sa ne masuram fortele cu echipele mari din Europa. Baietii cei noi ne pot ajuta, Gilardino are o mare experienta, a pornit cu dreptul si sper sa mearga din ce în ce mai bine. Jovetic? Are calitati fantastice, are un viitor de exceptie”, a conchis fotbalistul care a mai jucat la Inter si Juventus.


Intră acum și în grupul de