Un bărbat a fost ucis în bătaie la Adâncata după ce s-a sărutat cu iubita agresorului. Victima a fost proiectată prin geamul bucătăriei, a fost lovită în cap cu putere și strangulată cu un cablu electric. Agresorul a fost trimis în judecată


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Adâncata, Mihăiță Airinei, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru omor după ce l-a omorât în bătaie pe un prieten, Ioan Ilaș, cu care obișnuia să consume băuturi alcoolice, după ce acesta s-a sărutat că Ancuța Maria Olar, o femeie care locuia cu Airinei.

Potrivit cercetărilor procurorilor, Ioan Ilaș nu era căsătorit şi locuia singur pe raza comunei Adâncata, având  relaţii apropiate de prietenie cu numita Ancuța Maria Olar, dar era prieten cu inculpatul Airinei Mihăiţă pe care îl vizita destul de des şi cu care obişnuia să consume băuturi alcoolice.

Procurorii arată că în a doua jumătate a anului 2017, Olar s-a mutat la locuinţa lui Airinei, întrucât imobilul în care locuia era într-o stare avansată de degradare şi nu era încălzit, iar din acel moment, între cei doi s-a înfiripat o relaţie de prietenie și întreţineau relaţii sexuale.

În după amiaza zilei de 2 decembrie 2017, Ilaș a mers la locuinţa lui Airinei, unde se afla și iubita acestuia, cu intenţia de a socializa şi de a consuma băuturi alcoolice.

Ilaș a adus o sticlă ce conţinea cantitatea de 2 litri cu vin, iar cei trei au consumat băutura adusă de acesta precum şi o cantitate apreciabilă de bere.

După un timp, Ancuța Olar s-a sărutat cu victima Ilaș moment în care Airinei a devenit violent, irascibil şi a început să aibă manifestări de gelozie și a făcut o criză de nervi, i-a cerut lui Ilaș să părăsească imobilul, după care a iniţiat un atac asupra bărbatului, lovind-ul cu pumnii şi picioarele atât în zona corpului, dar şi în zona capului.

Airinei l-a proiectat pe Ilaș în afara imobilului, pe geamul de la bucătărie, iar acesta s-a ridicat cu greu de la sol şi a revenit în locuinţa lui Airinei, într-o cameră alăturată bucătăriei, un dormitor.

Aici, Airinei s-a năpustit asupra lui cu pumnii şi picioarele, doborându-l  la sol și l-a lovit haotic şi cu putere cu pumnii şi picioarele peste corp, însă în special în zona capului și a feţei.

De asemenea, el s-a folosit şi de un cablu electric de alimentare cu care l-a lovit peste corp cu putere și la un moment dat a înfăşurat cablul după gâtul acestuia, încercând să-l ştranguleze, iar la scurt timp bărbatul a murit.

Potrivit concluziilor raportului medico-legal de necropsie moartea victimei a fost violentă, s-a datorat unui traumatism cranio-cerebral acut cu fractură de calotă şi bază craniană şi hemoragie meningo-cerebrală agravat de consumul excesiv de alcool.

Dosarul urmează să fie judecat de Tribunalul Suceava.


Intră acum și în grupul de