Urmărit de polițiști, un șofer băut a intrat cu mașina într-un gard din Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Brodina, a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava după ce a condus băut și cu viteză. El a fost prins de polițiști după ce a intrat cu mașina într-un gard, fiind urmărit pe o distanță de circa patru kilometri.

Potrivit IPJ Suceava, duminică, 21 ianuarie a.c., la ora 21.12, un echipaj de poliție ce acționa pe raza orașului Vicovu de Sus a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe str. Calea Cernăuți din localitate cu viteza de 94 km/h în localitate, însă conducătorul auto nu s-a conformat.

Astfel, polițiștii au trecut la urmărirea respectivului autoturism, pe o distanță de aproximativ patru kilometri, ocazie cu care bărbatul de la volan a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a lovit un gard din apropiere.

„Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 29 de ani din comuna Brodina și care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a arătat sursa citată.

Întrucât emana halenă alcoolică, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, bărbatul de 29 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.

Bărbatul urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru dispunerea unor măsuri preventive.


Intră acum și în grupul de