Fotbal : Chelsea s-a distrat cu Manchester City


Intră acum și în grupul de

Banii nu aduc fericirea. Cel putin, nu de la început. Cu toate ca au investit milioane în transferuri, seicii lui Manchester City mai au de asteptat pâna vor veni rezultatele. Chelsea s-a distrat cu echipa lor, Lampard reusind un gol aniversar, iar Terry urmând sa lipseasca la marele duel cu concidatina lui City.

Tocmai jucatorul pe care Chelsea a urmarit toata vara sa-l transfere, brazilianul Robinho, avea sa deschida scorul în acest meci, transformând, si cu ajutorul unui adversar o lovitura libera. Era minutul 13 si seicii care au preluat pe City zâmbeau satisfacuti. Dubla lovitura pentru londonezi. Dar nu e timp de lamentari. Oaspetii se trezesc repede, iar Carvalho egaleaza dupa numai trei minute. De aici înainte, elevii lui Scolari iau meciul pe cont propriu, Anelka sau Malouda trecând pe lânga gol. La cabine s-a intrat cu 1-1, dar viitori adversari ai CFR-ului au avut initiativa.

Ceea ce trebuia sa se întâmple, s-a întâmplat în minutul 53. Lampard înscrie pentru 2-1. Golul 150 din cariera internationalului englez. Acelasi jucator este la un pas de a realiza dubla, 10 minute mai târziu, însa linistea îi este adusa lui Scolari de francezul Anelka, nabadaiosul atacant finalizând o pasa primita de la Joe Cole. Nici chiar eliminarea lui Terry în minutul 78 nu va schimba soarta partidei. Chelsea obtine o victorie importanta, dar îsi pierde capitanul pentru derby-ul cu United din etapa urmatoare.

Antrenorul Luiz Felipe Scolari a început meciul cu urmatoarea formula: Cech – Bosingwa, Carvalho, Terry, A. Cole – Mikel, Deco, Lampard, J. Cole (Belletti, 71) – Malouda (Drogba, 71), Anelka (Alex, 79).  


Intră acum și în grupul de