Fotbal : AS Roma pierde clar in Sicilia


Intră acum și în grupul de

Înainte de a da piept cu CFR Cluj în Liga Campionilor, Roma s-a deplasat în Sicilia pentru duelul cu Palermo. Gazdele s-au impus clar, scor 3-1, la capatul unei partide pe care au controlat-o în cea mai mare parte a timpului.

Romanii au parut decisi sa transeze din start soarta partidei, probabil pentru a se putea concentra mai mult pentru meciul cu gruparea clujeana. Noua achizitie, Julio Baptista, a deschis scorul înca din minutul 8. Sicilienii nu sunt însa genul care sa se resemneze asa repede. Vendeta a venit dupa doar 11 minute, fostul jucator al lui Juventus, Miccoli reusind sa egaleze pentru Palermo. Gazdele prind aripi, iar Cavani are o sansa uriasa de a face fericit un oras întreg. Minutul 36 ar putea fi cu noroc pentru campioana României, De Rossi accidentându-se si fiind schimbat.

Partea a doua debuteaza la fel ca prima, cu Roma în prim-plan, acelasi Baptista lovind bara. Dar cei care vor înscrie vor fi sicilienii, tot prin Miccoli. Cicinho da senzatia ca este punctul slab al Romei, pe faza defensiva, pentru ca urcarile sale în atac creaza panica, brazilianul fiind la un pas de gol în minutul 70. Ghinionistul Cavani face 3-1 în minutul 72, iar giallorossi asteapta debutul în Liga cu un moral nu foarte bun. Si nu doar din cauza înfrângerii, ci si pentru ca vor lipsi Mexes, Juan si, poate, De Rossi.

Tehnicianul echipei din Roma, Luciano Spalletti, a început meciul cu Palermo în urmatoare formula: Doni – Cicinho, Panucci, Loria, Riise – De Rossi (Brighi, 38), Pizarro – Taddei (Menez, 60), Aquilani, Okaka (Montella, 81) – J. Baptista. 


Intră acum și în grupul de