Acasă Actualitate Fotbal : Bayern Munchen si Hamburger SV castiga. VfL Wolfsburg, doar egal

Fotbal : Bayern Munchen si Hamburger SV castiga. VfL Wolfsburg, doar egal


Intră acum și în grupul de

Etapa cu totul si cu totul spectaculoasa în Bundesliga. Sâmbata, în sase partide disputate, s-au marcat nu mai putin de 21 de goluri. Câstig de cauza au avut adversarele Stelei si Unirii Urziceni, în timp ce echipa cu care se va lupta Rapidul pentru un loc în grupele Cupei UEFA a scos doar o remiza, însa una extrem de spectaculoasa.

Echipa pe care Steaua o va întâlni miercuri în Liga Campionilor, Bayern Munchen, a facut legea în deplasarea de la Koln. Bavarezii s-au impus cu 3-0, în urma unui meci pe care l-au controlat de la început pâna la final. Cu toate acestea, la pauza, tabela arata doar 0-0. Dupa iesirea de la cabine, avea sa iasa la rampa Luca Toni. Vârful italian a realizat o dubla în doar sapte minute, pentru ca pustiul teribil al fotbalului german, Lukas Podolski, sa marcheze ultimul gol al partidei, în prelungirile meciului. Scor final 0-3 si campionii sunt pregatiti pentru întâlnirea cu Steaua din Ghencea.



Pentru Bayern au jucat: Rensing – Lucio, Demichelis, Van Buyten – Lell (Oddo, 67), Ottl, Lahm – Schweinsteiger (Borowski, 70), Ze Roberto – Klose (Podolski, 57), Toni.

De mult mai multe emotii a avut parte adversara Unirii Urziceni din Cupa UEFA. Hamburg a trecut de Bayer Leverkusen cu scorul de 3-2, într-un meci de-a dreptul nebun. Oaspetii au deschis scorul în minutul 4, prin Barnetta si l-au majorat prin Helmes, dar gazdele au revenit spectaculos prin reusitele lui Guerrero (36), Olic (51) si Petric (72), reusind în cele din urma sa se impuna.

HSV a jucat cu: F. Rost – Demel, B. Reinhardt, Mathijsen, Atouba (Jansen, 86) – Jarolim, De Jong – Trochowski, T. Neves (Boateng, 89), Olic (Petric, 69) – Guerrero.

De un festival de goluri a avut parte si adversara Rapidului. Spre deosebire de Bayern si Hamburg, Wolfsburg nu a reusit sa se impuna, intorcându-se cu un punct, scor 2-2, din deplasarea de la Berlin. Fara Vlad Munteanu în teren, oaspetii au marcat prin Ricardo Costa (1) si Riether (90), în timp ce Hertha a înscris prin Kacar (57) si Cicero (85). VfL: Benaglio – Riether, Ricardo Costa, Barzagli, M. Schafer – Hasebe, Josue (Santana 46) – Dejagah (Dzeko 80), Gentner (Reiche 76) – Misimovic – Grafite. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version