Need Tour și compania aeriană Corendon lansează, din iunie, un charter de vacanță Suceava-Antalya, iar din toamnă spre Egipt la Sharm el-Sheikh. Compania vrea să deschidă și curse Suceava-Tel Aviv


Intră acum și în grupul de

Compania de turism Need Tour a anunțat, joi, lansarea, din iunie a unui charter de vacanță Suceava-Antalya și a mai anunțat că din toamnă va lansa un charter săptămânal spre Sharm el-Sheikh, în Egipt.

Need Tour va opera aceste zboruri cu compania aeriană Corendon cu o aeronavă Boeing 737 cu o capacitate de 189 de locuri.

Cursele de Antalya vor fi săptămânale, în perioada 3 iunie-23 septembrie, cu plecare din Suceava de la ora 11:00 și aterizare în Antalya la ora 13:00, iar din Antalya plecarea va fi la ora 8:00 cu aterizare la Suceava la ora 10:00.

Administratorul Need Tour România, Aytac Acikgoz, a precizat că pentru Antalya, Need Tour oferă sejururi all inclusive în lanțurile Rixos Hotels, Susesi, Aska Hotels, Maritim Hotels, Sueno Hotels și Numa Hotels, el arătând că un sejur pentru o familie cu doi copii, all inclusive este în medie, de 900-1000 de euro și de 1.400-1.500 de euro pentru rețeaua Rixos. El a a menționat că sejururile în Antalya pot porni de la 300 de euro și până la 3.500 de euro de persoană, în funcție de facilități.

Aytac Acikgoz a mai spus că a pornit colaborarea cu Suceava încă în urmă cu trei ani când a estimat dezvoltarea de pe Aeroportul Suceava .

El a anunțat că din toamnă, după încheierea sezonului în Antalya, se va lansa o cursă charter, săptămânală, spre Egipt, la  Sharm el-Sheikh.

Potrivit acestuia la Sharm el-Sheikh se va zbura timp de 12 luni, cu o pauză de câteva săptămâni în perioada în care în Egipt căldura este insuportabilă.

El a spus că sejururile în Sharm el-Sheikh sunt de la 500 de euro la 15.000 de euro, dar că pentru o familie cu doi copii, un asemenea pachet all inclusive costă, în medie, 1.300 de euro.

Aytac Acikgoz a mai declarat că intenționeză să realizeze și curse prin care turiști turci sau din Israel să vină să viziteze județul Suceava.

„Avem un proiect să aducem turiști turci și israelieni pentru circuite. (…) E o zonă plină de istorie”, a spus Aytac Acikgoz, care a menționat că el este profesor de istorie în Turcia.(T.B.)


Intră acum și în grupul de