Interventie in forta la un incendiu in Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Un incendiu a izbucnit sâmbata dimineata într-o gospodarie din orasul Vicovu de Sus. Totul a pornit de la un scurtcircuit electric. Astfel, Garda de Interventie Vicovu de Sus, Detasamentul de Pompieri Radauti împreuna cu Serviciile Voluntare pentru Situatii de Urgenta Bilca, Galanesti si Serviciul Privat pentru Situatii de Urgenta al societatii Mocasino au intervenit cu 5 autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit sâmbata, la ora 04:40, la gospodaria Elenei C., din orasul Vicovu de Sus.
 

Când pompierii au ajuns la fata locului, ardea bucataria de vara si sura, existând pericolul de propagare la doua gospodarii învecinate.

Pompierii ce au însotit cele 5 autospeciale s-au luptat cu flacarile timp de mai bine de doua ore, astfel, incendiul a fost lichidat la ora 06.50.

Focul a distrus bucataria de vara construita din lemn, pe o suprafata de 10 mp, sura pe o suprafata de 75 mp si cca 10 mc lemn de foc. Pagubele au fost estimate de proprietar la cca 15.000 lei.

În urma cercetarilor s-a stabilit ca focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric favorizat de un cablu electric defect.

Pompierii au reusit sa salveze doua gospodarii învecinate, în valoare de cca 300.000 lei.

             


Intră acum și în grupul de