Un sofer beat s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea drumului din Scheia


Intră acum și în grupul de

Un humorean s-a rasturnat cu masina într-un sant de pe marginea drumului din Scheia, dupa ce a derapat. Masina i-a luat foc, însa soferul a scapat fara probleme. Potrivit IPJ Suceava, sâmbata, la miezul noptii, pe D.N. 17, în afara localitatii Scheia, L. DANIEL, în vârsta de 37 ani, din municipiul Gura Humorului, în timp ce conducea autoturismul proprietate marca „BMW”, a derapat, pierzând controlul asupra directiei de mers, dupa care a patruns pe contrasens si s-a rasturnat în santul situat pe marginea din partea stânga a drumului în sensul sau de mers.

Conducatorul auto a fost ranit. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Imediat dupa producerea accidentului, la ora 23:49, la fata locului a ajuns un echipaj de descarcerare si un modul SMURD a Detasamentului de Pompieri Suceava. La sosirea garzii de interventie s-a constatat ca un autoturism marca BMW a iesit în afara partii carosabile, rasturnându-se pe cupola, fapt ce a dus la vatamarea corporala a soferului si incendierea masinii. S-a acordat primul ajutor medical victimei, s-a stins incendiul si s-au luat masuri de siguranta (s-au scos bornele de la baterie si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil). Victima a fost transportata la spital pentru investigatii amanuntite.­ 


Intră acum și în grupul de