Agent de paza, prins la furat din incinta firmei pe care trebuia sa o pazeasca


Intră acum și în grupul de

În loc sa pazeasca materialele de constructii ale firmei unde era angajat, un agent si un lucrator au fost prinsi de jandarmi în timp ce furau din incinta acesteia. Potrivit IJJ Suceava, vineri seara, în jurul orelor 22.30, membrii unei patrule de jandarmi au observat, pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, doi barbati care încarcau mai multe legaturi de bare de fier în portbagajul unui autoturism parcat în apropierea portii de acces a unei societati comerciale. „Având în vedere ora târzie si graba cu care persoanele în cauza încarcau materialele, jandarmii i-au interceptat, constatând ca se numesc C. Nicolai, de 47 de ani, agent de paza la societatea respectiva si C. Ioan, de 25 de ani, ambii domiciliati în comuna Stroiesti, judetul Suceava”, precizeaza purtatorul de cuvânt al IJJ Suceava, capitanul Bogdan Cornaci.

Acesta mai mentionat ca, în urma verificarilor efectuate, a rezultat faptul ca, fara stirea conducerii societatii, cei doi barbati au încarcat în autoturismul respectiv un polizor unghiular (flex), 7 legaturi de bare otel beton si fier striat si 2 kilograme de cuie, intentionând sa le transporte la domiciliul unuia dintre ei.

Prejudiciul a fost restituit societatii comerciale, iar în cauza au fost întocmite actele premergatoare pentru savârsirea infractiunii de furt calificat, dosarul urmând sa fie înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Suceava. 


Intră acum și în grupul de