Flutur, după ce firma Need Tour a anunțat un charter spre Antalya și un altul, din toamnă spre Sharm El Sheikh: Ritmul de zbor de pe aeroportul nostru a crescut și crește. Îmi doresc să aducem turiști în Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, că cel de-al treilea operator de curse charter de vacanță și-a arătat dorința să opereze pe Aeroportul Suceava, acesta fiind Need Tour, care va opera din iunie curse spre Antalya și a spus că își dorește ca și turiști din alte țări să vină în județul Suceava cu aceste curse.

Flutur a spus că pe lângă Need Tour, pe ruta Antalya, pe Aeroportul Suceava va mai opera compania Kusadasi care împreună cu Air Bucharest va avea curse  4 iunie în 17 septembrie în zilele de luni și vineri, dar și Prestige Tour care operază cu Atlas Global din 1 iunie până în 21 septembrie, dar și spre Bodrum în perioada 4 iunie-17 septembrie, cu Prestige Tour. O altă destinație, este  și Zakynthos, în Grecia, în perioada 6 iunie-25 septembrie, ce va fi operată în fiecare miercuri cu firma Kusadasi.

Flutur a spus că urează bun venit și companiei Need Tour.

„Vrem să găsim pe colaborări să și aducem turiști în județul Suceava și insist foarte mult în aceste discuții”, a spus Flutur care a menționat că, din toamnă, angajamentul acestui operator este pentru efectuarea de zboruri spre Egipt.

„De anul viitor, solicitarea expresă a mea a fost cursele cu Israel și asta au în calcul: curse Tel Aviv-Suceava”, a spus președintele CJ Suceava.

El a anunțat că în primele 24 de zile ale acestui an pe aeroportul Suceava au fost 178 de mișcări de aeronave și au fost 18.564 de pasageri procesați.

„Ritmul de zbor de pe aeroportul nostru a crescut și crește. Noi de bucurăm de acest lucru”, a declarat Flutur.

El și-a exprimat încrederea că în scurt timp se va face și recepția la studiul de fezabilitate pentru contrucția noului terminal al Aeroportului Suceava.

 

CITEȘTE ȘI Need Tour și compania aeriană Corendon lansează, din iunie, un charter de vacanță Suceava-Antalya, iar din toamnă spre Egipt la Sharm el-Sheikh. Compania vrea să deschidă și curse Suceava-Tel Aviv


Intră acum și în grupul de