Trei noi cabinete medicale în specialităţile dermatovenerologie, endocrinologie şi urologie funcţionează în Ambulatoriul Integrat al Spitalului Gura Humorului


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului orăşenesc Gura Humorului, Cornel Vieru, a declarat, vineri, pentru NewsBucovina, că Ambulatoriul Integrat al unităţii are trei noi cabinete medicale pentru specialităţile Dermatovenerologie, Endocrinologie şi Urologie, investiţiile pentru amenajarea şi dotarea cabinetelor fiind de aproximativ 50 000 de lei.

Vieru a spus că cele trei noi cabinete medicale şi-au început deja activitatea în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Suceava din data de 1 noiembrie 2017, iar funcţionarea acestor cabinete medicale vine în sprijinul pacienţilor din zonă, care pot obţine o primă evaluare medicală la Gura Humorului în specialităţile amintite şi nu mai trebuie să se deplaseze către alte spitale pentru consultaţii de specialitate.

El a spus că la Cabinetul de Dermatovenerologie asistenţa medicală va fi asigurată de medicul specialist Luminiţa Hauca, la Cabinetul de Endocrinologie consultaţiile sunt efectuate de medicul specialist Lisandra Damian, doctor în ştiinţe medicale, iar la Cabinetul de Urologie, asistenţa medicală este acordată de medicul specialist Oleg Mereuţă.

“Dacă în iulie 2014, data înfiinţării Ambulatoriului integrat, aveam doar patru cabinete medicale în contract cu CAS Suceava, astăzi, funcţionează în contract cu CAS Suceava nouă cabinete medicale”, a mai spus Vieru.

Managerul Spitalului orăşenesc Gura Humorului a precizat că în afara celor trei noi cabinete medicale, în Ambulatoriul integrat mai funcţionează alte şase cabinete medicale pentru specialităţile ORL, Chirurgie, Gastroenterologie, Obstetrică-Ginecologie, Medicină Internă şi Pediatrie.

De precizat este că şase dintre cele nouă cabinete medicale funcţionează în sediul central al unităţii, alte două la parterul clădirii medicilor de familie, iar unul la parterul Compartimentului de Pediatrie al spitalului.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de