Urmarit general, prins dupa ce a furat o masina


Intră acum și în grupul de

Un dornean urmarit general pentru furt a fost prins de politisti dupa ce a recidivat. Potrivit IPJ Suceava, duminica, în jurul orei 01.00, F. MIHAI, din comuna Cosna, a sesizat faptul ca sâmbata, în jurul orei 20.20, autori necunoscuti i-au sustras autoturismul proprietate marca „Dacia 1310”, pe care l-a parcat în fata unui restaurant din centrul comunei Poiana Stampei cu cheile în contact.

Politistii au gasit autoturismul abandonat pe D.C. „Tataru” într-un sant, la aproximativ 2 km de locul de unde a disparut, iar autorul a fost identificat în persoana lui R. TIBERIU, de 24 ani, din municipiul Vatra Dornei.

Autorul este cercetat sub aspectul savârsirii infractiunilor de furt calificat si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara a poseda permis de conducere.

În timpul verificarilor, politistii au avut „surpriza” sa constate ca R. TIBERIU este urmarit în baza unei dispozitii I.G.P.R. pentru ca se sustragea de la executarea pedepsei închisorii de 9 luni pentru furt, în baza Mandatului de Executare a Pedepsei cu Închisoarea din 2008, emis de  Judecatoria Viseu de Sus. Dorneanul a fost încarcerat în arestul unitatii.


Intră acum și în grupul de