Onofrei castiga functia de prefect in instanta

Subprefectul judetului Suceava, Orest Onofrei, a câstigat procesul pe care l-a intentat Guvernului României pentru repunerea sa în functia de prefect al judetului. Surse din cadrul Curtii de Apel Suceava ne-au declarat ca procesul s-a judecat si ca judecatorii ar fi decis ca Onofrei are dreptate si ar trebui repus pe functie. Orest Onofrei a dat în judecata Guvernul pentru faptul ca a fost schimbat din functia de prefect în cea de subprefect al judetului Suceava.

Onofrei sustine ca a fost schimbat fara nici un motiv si ca de fapt, întreaga poveste tine doar de faptul ca a refuzat sa candideze pentru PNL Suceava în alegerile generale din toamna acestui an.
    Onofrei a cerut în urma cu câteva saptamâni, încetarea relatiilor de munca cu Guvernul, dar a fost refuzat. Din acest motiv a demisionat si asteapta ca executivul central sa ia act de demisia sa. Onofrei a fost anuntat drept candidatul PD-L Suceava pentru colegiul Suceava la Senat.
  În cazul când Onofrei va fi repus în drepturi, este foarte posibil ca procesul sa continue la Înalta Curte de Justitie si Casatie.

loading...